Recenzii

Ce spun clientii nostri

Va prezentam parerile clintilor nostri care au achizitionat ionizatoarele produse de Enagic si in urma consumului de apa Kangen au dorit sa impartaseasca rezultatele obtinute si parerile lor despre aparatele Kangen.

Lorena UdreaConstanta

In 2007 in urma unor simptomatologii diverse precum probleme de vedere si memorie, tremuraturi, dureri de coloana si fasciculatii mi s-a dat un diagnostic de suspiciune de scleroza multipla evidentiata chiar si de rezonanta magnetica cu demielinizari frontale bilaterale cerebrale (mai mult…)

Tiberiu HerdlicskaCluj

Dupa o perioada foarte aglomerata in care mi-am folosit excesiv ochii, mi s-a dezvoltat o infectie la ochi, un ulcior in interiorul si exteriorul peloapei. La acea vreme auzisem de apa alcalina ionizata Kangen si detineam cateva informatii. In urma unui consult la oftalmolog s-a constatat ca (mai mult…)

Flavia CodreaCluj

Inainte de a consuma apa alcalina ionizata Kangen am fost diagnosticata la Medicala 3 si apoi la Hematologie cu anemie feripriva severa si chiar daca am urmat un regim alimentar foarte riguros si am luat vitamine si suplimente prescrise de medicii de la cele doua spitale starea mea nu se (mai mult…)

Marin PredicaCluj

Sufar de un diabet sever si sunt si cardiac. Incepand sa consum aceasta apa, cu toate cele trei trepte ale PH-ului, 8,5; 9; 9,5, a inceput sa imi scada glicemia "vazand cu ochii" cum se spune in popor, in felul acesta reducand si cantitatea de insulina. Sigur ca apa alcalina ionizata Kangen avand principiul de (mai mult…)

Rasvan DumitruCluj

Am o activitate f. intensa, sustin concerte, turnee, cursuri, sunt intr-o permanenta presiune a onorarii unui program pe care nu gresesc numindu-l infernal. De cand beau apa alcalina ionizata Kangen am observat o rezistenta fizica si o imunitate mult sporita. Chiar si banala raceala m-a ocolit.

Mariana Monica LascuBrasov

Am descoperit apa alcalina ionizata Kangen printr-o intamplare fericita, cautam un cadou de ziua mea. Intamplator am participat la prezentarea ionizatorului Leveluk SD501. Am ramas atat de impresionata de acest ionizator, incat in 2 zile l-am comandat. Am facut analize la initierea (mai mult…)