Apa alcalina

Importanta apei alcaline in viata noastra

Una din principalele cauze ale oboselii, toxemiei, constipatiei si a îmbatranirii premature este cauzata de lipsa consumului apei de catre oameni. Apa este implicata în toate procesele metabolice, schimburi electrice, cai biochimice, acţiuni psihice si mentale din corpul uman. Trei patrimi din continutul corpului este apa.

Astazi, apa de la robinet este o „apa moarta”. Structura sa moleculara si abilitatea apei de a transporta elemente chimice cum ar fi oxigenul si substanţele nutritive este foarte slaba. Substanţele nutritive esenţiale ce pot fi în apa sunt de cele mai multe ori blocate si legate de alte substanţe chimice si resturi care le fac inutile sau le aduc într-o stare în care aportul lor este foarte mic pentru organism.

In era noastra moderna este esenţial ca dumneavoastra sa investiţi într-un ionizator de apa. Acestea ionizeaza apa, o alcalinizeaza si o divide în grupuri mai mici de molecule.

Ce înseamna acest lucru? Apa alcalina poate sa neutralizeze efectiv acizii din sange si ţesuturi. Apa alcalina este încarcata cu ioni negativi care funcţioneaza ca un puternic antioxidant care curaţa radicalii liberi, neutralizand substanţele toxice din sange (toxinele sunt încarcate pozitiv). Aceasta apa ofera organismului hidratarea, mineralizarea, alcalinizarea si detoxifierea de care are nevoie.

Tipuri de apa alcalina:

Va invitam sa cititi si sa aflati mai multe informatii despre fiecare tip de apa alcalina in parte, accesand link-urile de mai sus.